SDG har ett unikt erbjudande där vi tar ansvar från A till Ö genom hela processen. Efter öppning fortsätter vi aktivt förvalta de restaurangkoncept vi utvecklat. Vi utvecklar alltid konceptet utifrån platsens och projektets unika förutsättningar. Målsättningen är att kunna skapa en långsiktigt och lönsam investering för både fastighetsägare samt hyresgäster.
I förstudien sker insamling av grunddata för lokalen och platsens unika förutsättningar. Genom analys av inhämtad information skapas insikter för fortsatt utveckling och etablering.
I denna fas sätts dom ekonomiska ramarna och förutsättningarna som krävs för projektet. Målsättningen är att kunna skapa en långsiktigt lönsam investering.
Konceptutvecklingen, plan och layout utformas i denna fas. Vi optimerar och spetsar konceptet utifrån platsens och projektets unika förutsättningar.
Med vår gedigna erfarenhet från branschen skapar vi en komplett restaurangmix som är anpassad för konceptet. Urvalsprocessen skapar möjligheter för en mix som både blir framgångsrik och lönsam.
I denna fas tar projektet fysisk form och byggprocessen tar vid. Gemensamma ytor och kök detaljritas och upphandlas, anpassningar och konceptsupport för hyresgäster utformas. Allt slutbesiktigas och därefter invigning.
Efter öppning fortsätter vi aktivt förvalta de restaurangkoncept vi utvecklat. Vi arbetar långsiktigt på våra lokationer med uppföljning, administration, driftsupport och management.