Restauranghallar
SDG äger, utvecklar och förvaltar restauranghallar i världsklass.
Vi samarbetar med några av Skandinaviens största fastighetsbolag för att omvandla fastighetsytor till exceptionella mötesplatser för mat, dryck och underhållning. Genom strategiska etableringar i attraktiva områden – där närheten till både bostäder och arbetsplatser driver flöde och lönsamhet – skapar vi hållbara koncept med långsiktigt värde.
När K25 etablerades 2013 var det något helt nytt för Stockholm – en scen för matkultur som länge hade saknats. Då som nu är K25 en livfull restauranghall där du kan äta god mat från tidig lunch till sen middag, mötas för en afterwork eller ta med dig maten hem.
Det är en plats som ständigt bjuder på nya smaker och överraskningar – med rätter från världens alla hörn, varje dag. Vi är stolta över att K25 har belönats med priser och fått internationellt erkännande som en modern matdestination.
Fakta
- Etablerad 2013
- 750 kvm
- 11 restauranger
- 250 sittplatser
- 3300 dagliga gäster
- 40% take-away
Med fjorton restauranger är S2 Restauranghall unik i sitt slag. Tillsammans bildar de olika verksamheterna en dynamisk helhet, där varje del präglas av hög kvalitet. S2 kan bäst beskrivas som en vibrerande smältdegel av miljöer och uttryck, där mat och dryck från olika kulturer möts. Inredningen kännetecknas av genomtänkta materialval, och under ett och samma tak ryms två läktare, en imponerande scen med storbildsskärm och parkettsittning. Utbudet sträcker sig från open mic och live-spelningar till storslagna schlagerfester. Dessutom har S2 sju karaokelounger och en generös uteservering i söderläge. S2 är en destination för alla smaker, tillfällen och sinnesstämningar – där gastronomi, underhållning och socialt umgänge möts.
Fakta
- Etablerad 2023
- 1720 kvm (varav uteservering 210 kvm)
- 13 restauranger
- 1 café
- 650 sittplatser (varav uteservering 175)
- 4500 dagliga gäster
- 15% take-away
Genom etableringen av Teatern har en helt ny värld skapats i Ringen – en inbjudande och öppen yta där alla är välkomna. Visionen var att utmana de traditionella uppfattningarna om både snabbmat och restauranghallar. Med konceptet ville SDG skapa en scen för Sveriges skickligaste kockar, där de kan servera sin fantastiska mat i form av ”snabbmat”. Här erbjuds en måltidsrepertoar, skapad av några av landets främsta kockar, som serveras på ett ögonblick och till en kostnad som de flesta har råd med.
Fakta
- Etablerad 2016
- 1000 kvm
- 9 restauranger
- 1 café
- 250 sittplatser
- 250 sittplatser
- 3500 dagliga gäster
- 40% take-away











